Even voorstellen

Welkom bij Huidverzorgingstudio Auro’ra

Mijn naam is Marja Berghege, gediplomeerd schoonheidsspecialiste en sinds 1989 werkzaam in mijn Huidverzorgingstudio gevestigd op de 1e verdieping van ons woonhuis.

In de loop van de jaren heb ik diverse specialisaties gehaald en cursussen gevolgd. Hierdoor is er een ruim aanbod aan behandelingen en massages ontstaan.

IMG_2404_CROPPED

Voor rust en ontspanning tijdens een heerlijke huidverzorgende gezichtsbehandeling bent u bij Huidverzorgingstudio Auro’ra aan het juiste adres. Ook voor deelbehandelingen en/of een heerlijke lichaamsmassage kunt u bij mij terecht.

Natuurlijk bent u ook van harte welkom voor een kleine behandeling zoals epileren, harsen, wimpers en wenkbrauwen verven, paraffine handpakking.

Studio

DSC_0191

In mijn studio werk ik met veel plezier en toewijding met het Nederlandse cosmeticamerk Tyro. Daarnaast werk ik met de aromatische oliën van CHI, hiermee kan de behandeling geheel toegepast worden op de behoeftes van uw huid. Beide merken zijn geschikt voor de gevoelige huiden en dierproefvrij.

Huidverzorgingstudio Auro’ra is aangesloten bij de ANBOS en staat voor kwaliteit en deskundigheid in de huidverzorgingbranche. In mijn praktijk bent u in professionele handen. Doordat er uitsluitend op afspraak wordt gewerkt is er alle tijd voor u en de behandeling.

Neemt u gerust contact met mij op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Graag tot ziens in mijn studio

Met vriendelijke groeten,
Marja Berghege

Contact

Auro’ra Huidverzorgingstudio
Achtsprong 1A
6881HA Velp Gld
Nederland

Deel ons

FacebookGoogle+LinkedInTwitter

Openingstijden

Ma: gesloten.
Di: 10 - 21 uur
Woe t/m vrij: 10 - 18 uur
Za: 10 - 13 uur (1 maal in de maand)