Behandelingen

Huidverzorging

massage hoofd

Rust, aandacht en ontspanning

Mijn behandelingen kenmerken zich door een persoonlijke benadering, aandacht en rust. Een gezichtsbehandeling bij Auro’ra geeft u een momentje voor uzelf. Het leidt tot een diepere ontspanning, geeft een doorstroming en een weldadig gevoel. Totale ontspanning voor lichaam en geest.

Aromatherapeutisch huidverzorging

ae49799723Tijdens mijn behandeling werk ik o.a. met de producten van Chi gebaseerd op aromatherapie en koudgeperste oliën. Een op maat gemaakt persoonlijk voor u afgestemd unieke huidverzorging, huidverbetering en geurbeleving met 100% natuurlijke producten. Regelmatige behandeling met etherische oliën draagt bij tot een opvallende verbetering van de algehele gezondheid en welzijn, verhoogt de vitaliteit en doet uw huid er gezond uitzien.

Massages

sabaaydi-massage2Totale lichaamsmassage met gebruik van warme basaltstenen en af en toe koude marmersteen. Een hotstone massage stimuleert de bloedsomloop, werkt ontgiftend en zorgt voor diepe ontspanning.

 

Aziatische kruidenpeeling

resizelayoutDe Aziatische peeling is een biologische diepte peeling, op basis van zuivere kruiden die in het wild groeien, ver van de bewoonde wereld. De producten zijn dierproefvrij, op allergie getest en bevatten geen chemische stoffen.
De peeling is ontwikkeld voor behandeling van restanten van een hardnekkige acne, littekens, onzuivere huid, rimpels en grove poriën. Voor een zichtbaar mooiere en schone huid.

Contact

Auro’ra Huidverzorgingstudio
Achtsprong 1A
6881HA Velp Gld
Nederland

Deel ons

FacebookGoogle+LinkedInTwitter

Openingstijden

Ma: gesloten.
Di: 10 - 21 uur
Woe t/m vrij: 10 - 18 uur
Za: 10 - 13 uur (1 maal in de maand)