Producten

images (1)De man achter de cosmetica van TYRO is Dr. A. Molenaar, internationaal vermaard plastisch chirurg die, alvorens hij zich ruim 35 jaar met esthetische chirurgie bezighield, zijn opleiding genoot in New York. Na vele jaren actief te zijn geweest binnen de plastische- en esthetische chirurgie besloot hij zijn vakkennis en ervaring aan te wenden voor de ontwikkeling van een complete huidverzorginglijn, die volledig voorziet in alle voedingsstoffen waar de huid om vraagt. Geïnspireerd door verzoeken van vele patiënten heeft hij, in nauwe samenwerking met zijn echtgenote en tevens assistente Antoinette Molenaar, de uitgebreide en uitgebalanceerde cosmetica lijn van TYRO, op basis van hoogwaardige werkzame stoffen, ontwikkeld.

potje-tyro

Onze huid is veel meer dan alleen een verpakking van ons lichaam. De huid beschermt ons tegen invloeden van buitenaf. Zij regelt in belangrijke mate onze lichaamstemperatuur en waterhuishouding. Daarnaast is onze huid de “boodschapper” van onze status, ras, gezondheid en natuurlijk leeftijd. Juist de zachte perzikhuid van een pasgeboren baby verkeert vaak in perfecte conditie. Maar…..hoe komt het nu dat de huid van een pasgeboren baby zo perfect is?

Dit komt door de amnionvloeistof waarmee zij voor de geboorte is omgeven en één van de meest kenmerkende ingrediënten van deze vloeistof is, naast oliën en vetten,…..zout!

Zout houdt water en vocht vast en water ( vocht ) is het allerbelangrijkste bestanddeel voor een effectieve huidverzorging.

sfeerfoto

Deze betrekkelijke eenvoudige maar zeer wezenlijke gegevens vormen de basis van de complete, exclusieve TYRO huidverzorginglijn met natuurzuivere producten voor verzorging en voeding van de huid.

Dr. A. Molenaar heeft zijn naam en reputatie aan TYRO willen verbinden omdat alle producten op wetenschappelijke verantwoorde basis tot stand zijn gekomen en is ervan overtuigd dat TYRO Cosmetica het antwoord is op veel van uw vragen over huidverzorging.

Alle producten van TYRO zijn hypoallergeen. TYRO test niet op dieren

www.tyro.nl

 

 

Chi, Your Natural Lifestyle

logo-chiChi International bv ontwikkelt en verkoopt natuurzuivere, eerlijke gezondheidbevorderende en verzorgende producten met een gegarandeerde kwaliteit. Chi heeft een zeer uitgebreid assortiment in aromatherapie, gezondheidssupplementen en natuurcosmetica. Deze natuurlijke producten, die zoveel mogelijk biologisch (EKO keurmerk) en met respect voor de natuur zijn geproduceerd, bieden een gezond alternatief voor traditionele producten en oplossingen bij situaties waarin gezondheid en welzijn van mensen onder druk staan. Uiteraard zijn alle Chi producten op mensen getest maar NIET op dieren!  Over Chi »

Chi International onderscheidt zich van andere aromatherapie leveranciers op een of meer van de volgende punten:

- Gespecialiseerde kennis van zaken betreffende de producten van producent tot toepassing
- Aankopen van de meest recente oogsten direct bij de boer en/of producent.
- Grote omloopsnelheid, dus verse producten
- Verificatie van gebruikt plantenmateriaal: ecologische teelt, wild, etc
- Verwerking van de producten onder eigen beheer en controle
- Gecodeerde informatie op de etiketten betreffende de inhoud: type, herkomst, oogst en verwerking, zodat te allen tijde het traject tussen producent en consument nauwkeurig kan worden nagegaan
- Toevoeging van de Latijnse naam ter voorkoming van verwarring omtrent de juiste olie
- Aangesloten bij SKAL, de controlerende instantie voor EKO kwaliteitsproducten
- Seal-dopsluiting van flesjes en toevoeging van afzonderlijk pipet voor zeer nauwkeurige dosering
- Bijsluiter met gebruiksmogelijkheden en zoveel mogelijk informatie als de wet toestaat
- Alle Chi producten zijn dierproefvrij

EKO keurmerk

Chi International is onder nummer 1579 aangesloten bij de SKAL, een onafhankelijke door de Nederlandse overheid gecertificeerde organisatie.

Uit respect voor de natuur

Uit respect voor de natuur en ter stimulering van de inzet van natuurproducten ter verbetering van de gezondheid stelt Chi International elk jaar minimaal 3% van de winst ter beschikking voor het sponsoren van verder wetenschappelijk onderzoek naar aromatherapie en voor projecten van het Wereld Natuur Fonds (WNF

Contact

Auro’ra Huidverzorgingstudio
Achtsprong 1A
6881HA Velp Gld
Nederland

Deel ons

FacebookGoogle+LinkedInTwitter

Openingstijden

Ma: gesloten.
Di: 10 - 21 uur
Woe t/m vrij: 10 - 18 uur
Za: 10 - 13 uur (1 maal in de maand)